Szállítás

Szállítás várható ideje
A rendelés várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a vásárlási folyamat során a szállítási mód kiválasztásakor, valamint a rendelést visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőség van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeken. Az átlagos kiszállítási idő 3 és 7 nap között változhat.

A kiszállítás magyarországi címekre postai úton vagy futárszolgálattal történik. A futárszolgálat a csomag feladását követő munkanapon, munkaidőben szállít a megadott címre, kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető (pl.: munkahely).

tölgylevél

Szállítási díjak
A szállítási díj a kiszállítást végző szolgáltató (posta, futárszolgálat) díját, továbbá csomagolási költséget tartalmaz. A díjak függnek a szolgáltatótól, a kézbesítés helyétől (házhoz, csomagautomatához) és attól, hogy utánvétről van-e szó. A szállítási díjak a pénztárban bruttó értékben kerülnek feltüntetésre

Előre utalásos fizetési mód esetén, amennyiben nagyobb mennyiséget rendelt (10 db-nál több szappant vagy 2 liternél több mosógélt), ha kedvezményre jogosult, vagy ha külföldi címre kéri a küldeményt, az átutalással várja meg a pontos szállítási díjat közlő emailt!