Citromos-mákos szappan

Kéz- és arcmosásra éppúgy kiváló, mint fürdéshez. A bőröd nagyon fogja szeretni. Az illata pedig frissítő és ringató egyszerre.

1.190 Ft

79 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Ami utolérhetetlen, az utolérhetetlen! Hacsak…

Mi minden van benne? Egy lime és egy citrom lereszelt héja, és mindkettő teljes leve, húsa (csak a magokat szedegettem ki), jó kanál friss mák, oliva, kókusz, szőlőmag, napraforgó, ricinus olajok, kakaóvaj, és egy kevés tengeri alga is. Kéz- és arcmosásra éppúgy kiváló, mint fürdéshez. A bőröd nagyon fogja szeretni, ahogy a mákszemek finoman érintik, csiklandozzák, pezsgetik. Az illata frissítő és ringató egyszerre.

Tömege 100 gramm +- 10%

INGREDIENTS: Sodium Olivate (olívaolaj), Sodium Palmate (pálmavaj), Sodium Cocoate (kókuszvaj), Sodium Sunflowerate (napraforgóolaj), Saponified Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (szőlőmagolaj), Sodium Cocoabutterate (kakaóvaj), Sodium Castorate (ricinus olaj), Goat milk (teljes kecsketej), Citrus Limon Extract (citromlé), Ground nettle leaf (őrölt csalánlevél), Powdered spirulina algae (őrölt spirulina alga), Papaver Somniferum Seed (étkezési mák), Lemon (Citrus limon) Essential Oil (citrom illóolaj), Parfum

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő “Citromos-mákos szappan”