Citromos-mákos szappan

Kéz- és arcmosásra éppúgy kiváló, mint fürdéshez. A bőröd nagyon fogja szeretni. Az illata pedig frissítő és ringató egyszerre.

1.590 Ft

9 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Ami utolérhetetlen, az utolérhetetlen! Hacsak…

Mi minden van benne? Egy lime és egy citrom lereszelt héja, és mindkettő teljes leve, húsa (csak a magokat szedegettem ki), jó kanál friss mák, oliva, kókusz, szőlőmag, napraforgó, ricinus olajok, kakaóvaj, és egy kevés tengeri alga is. Kéz- és arcmosásra éppúgy kiváló, mint fürdéshez. A bőröd nagyon fogja szeretni. Az illata pedig frissítő és ringató egyszerre.

Tömege 120 gramm +- 10%

INGREDIENTS (összetétel): Sodium Olivate (olívaolaj), Sodium Palmate (pálmavaj), Sodium Cocoate (kókuszvaj), Sodium Sunflowerate (napraforgóolaj), Saponified Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (szőlőmagolaj), Sodium Cocoabutterate (kakaóvaj), Sodium Castorate (ricinus olaj), Goat milk (teljes kecsketej), Citrus Limon Extract (citromlé), Ground Nettle Leaf (őrölt csalánlevél), Powdered Spirulina Algae (őrölt spirulina alga), Papaver Somniferum Seed (étkezési mák), Lemon (Citrus limon) Essential Oil (citrom illóolaj)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő “Citromos-mákos szappan”