Diós-körömvirágos hidratáló szappan

Gazdagon hidratál, szeretettel küldöm elsősorban annak, ami látszik: a kezednek és az arcodnak.

1.190 Ft

84 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Ami látszik, és ami nem.

Amit ruhával borítunk, az éppolyan fontos, mint az, ami mindig fedetlen: a kezünk, az arcunk bőre.Ami látszik: két halvány szín, kis hullámok, semmiség. Ami nem: a vaj, a kecsketej, a diólevél és a körömvirág. Nem látszik a képen az illat sem, amit az indiai rózsa és a bergamott kézfogása ad. Engem megbűvöl, remélem téged is.

Mindez ott lesz a krémes habban, amit ez az egyszerű szappan a bőrödnek adhat. Gazdagon hidratál, szeretettel küldöm elsősorban annak, ami látszik: a kezednek és az arcodnak.

Érzékeny, száraz bőrre is ajánlom.

Tömege 100 g +-10%

INGREDIENTS: Saponified Clarified Butter (tisztított vaj – ghí), Sodium Palmate (pálmavaj), Sodium Olivate (olívaolaj), Sodium Sunflowerate (napraforgóolaj), Sodium Castorate (ricinus olaj), Saponified Oryza Sativa (Rice Bran) Oil (rizskorpaolaj), Aqua (desztillált víz), Marigold Infusion (körömvirág forrázat), Walnut leaf infusion (dió levél forrázat), Aqua (víz), Mica Colour Orange (CI 77891, CI77491) (narancs ásványi színezék), Mica Colour Olive Green (CI.77019, CI.77891, CI.77491) (olíva zöld ásványi színezék), Parfum

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő “Diós-körömvirágos hidratáló szappan”