Diós-körömvirágos hidratáló szappan

Gazdagon hidratál, szeretettel küldöm elsősorban annak, ami látszik: a kezednek és az arcodnak.

1.590 Ft

5 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Ami látszik, és ami nem.

Amit ruhával borítunk, az éppolyan fontos, mint az, ami mindig fedetlen: a kezünk, az arcunk bőre.Ami látszik: két halvány szín, kis hullámok, semmiség. Ami nem: a vaj, a kecsketej, a diólevél és a körömvirág. Nem látszik a képen az illat sem, amit a trópusi kubeba pezsgéséből és a misztikus keleti ylang-ylang nyugalmából kevertem. Engem megbűvöl, remélem téged is.

Mindez ott lesz a krémes habban, amit ez az egyszerű szappan a bőrödnek adhat. Gazdagon hidratál, szeretettel küldöm elsősorban annak, ami látszik: a kezednek és az arcodnak.

Tömege 120 g +-10%

INGREDIENTS (összetétel): Saponified Clarified Butter (tisztított vaj – ghí), Sodium Palmate (pálmavaj), Sodium Olivate (olívaolaj), Sodium Sunflowerate (napraforgóolaj), Sodium Castorate (ricinus olaj), Saponified Oryza Sativa (Rice Bran) Oil (rizskorpaolaj), Goat milk (teljes kecsketej), Marigold Infusion (körömvirág forrázat), Walnut leaf infusion (dió levél forrázat), Aqua (víz), Mica Colour Orange (CI 77891, CI77491) (narancs ásványi színezék), Cosmetic Pigment Green (CI 77288) (zöld kozmetikai pigment), Cubeba (Litsea cubeba) Essential Oil (kubeba illóolaj), Ylang Ylang (Cananga Odorata) Essential Oil (ylang ylang illóolaj)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő “Diós-körömvirágos hidratáló szappan”