Mediterrán – hidratáló szappan

Simogató, ápoló és hidratáló, tisztított vajjal (ghí), napraforgó olajjal

1.590 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Néztem a verőfényben a sarjadó füvet, a lakmározó kecskéket, az öt hófehér jószágot, felettük a tiszta kék eget és elfogott a közeledő nyár hangulata. A forróságé, a déli pihenőé, a tenger sós illatával, vérbő, páratlan ritmusokkal. Mediterrán színekbe öntöttem hát a kedvem.

Összetételében simogató, ápoló és hidratáló a tisztított vajjal (ghí), a napraforgó olajjal, sok ricinussal, olívával és persze kecsketejjel. Illata vidáman citrusos, cseppet súlyosabb háttérrel. Azt hiszem, az őszhöz is jól illik.

Tömege 120 g +-10%

INGREDIENTS (összetétel): Saponified Clarified Butter (tisztított vaj – ghí), Sodium Palmate (pálmavaj), Sodium Olivate (olívaolaj), Sodium Sunflowerate (napraforgóolaj), Sodium Castorate (ricinus olaj), Goat milk (teljes kecsketej), Cosmetic Pigment Blue (CI 77007) (kék kozmetikai pigment), Titanium Dioxide (CI 77891) (fehér színezék), Cubeba (Litsea cubeba) Essential Oil (Kubeba illóolaj), Citrus Aurantium Essential Oil (narancs illóolaj), Ylang Ylang (Cananga Odorata) Essential Oil (ylang ylang illóolaj)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő “Mediterrán – hidratáló szappan”